AKILSIZ ROONEY!


Cumartesi günü oynanan Wigan – Manchester United maçında James McCarthy’e dirsek attığı gerekçesiyle ceza alması bekleniyor. Maç içerisinde hakem Mark Clattenburg tarafından oyundan atılmamıştı. Ama Türkiye hariç her yerde maç içinde kameralara yansıyan olaylara da ceza verebiliyor federasyonlar. Rooney de o ceza alacak kişilerden olacak. Bugün Türkiye saatiyle 18’de İngiltere Futbol Federasyonu olayı masaya yatıracak. En az 3 maç ceza alması bekleniyor. 1 maç ile kurtulması imkansız gibi.

Manchester United’ın önümüzdeki 3 lig maçı; Chelsea, Liverpool ve Bolton. Şampiyonluk yolunda rakipleri olmasa dahi iki tane zorlu takıma karşı oynayacak olan ManU’nun en değerlisi sahada olmayacak. Seneler geçtikçe yaşı büyüyor ama aklı bazen gerçekten küçülüyor.

  1. Aurelio'nun İBB maçında Fırat Aydınus tarafından atıldığı pozisyonu hatırlıyor musun? Aurelio adım atmak isterken bir anda rakip orada bitiyor ve Aurelio'un ayağı rakibe geliyor sonuçta kırmızıyı yiyor.

    Sonuçta Rooney'nin rakibe attığı bir dirsek var ortada… Sakatlığa sebep olabilecek bir hareket neticesinde.

  2. Bu yaşanan şey neden bu kadar çok abartılıyor? Rooney pres yapmak isterken James önüne çıkıyor. Rooney onu geçmek isterken refleksle kolunu ona doğru atıyor. Öyle yazılar yazılıyor ki, sanki Rooney kızıp James'e dirsek atmış. Maç sırasında olabilecek bir şey. Ceza verilecekse 1 maç normaldir. 2 maçtan fazla ceza verilirse çok büyük haksızlık olur.

    Eksiklik konusuna gelirsek. Rooney beklendiği kadar etkili olmuyor. Berbatov ile Chicharito formda. Ki zor maçlarda tek forvet oynar Sir. Wayne'in eksikliği çok fark etmez. Nani ceza alsa onu daha çok arar United.

  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın